Storage Bench Dwifungsi

SHARE artikel ini:

Solid Wood Storage Bench ni memang cantik. Dwifungsi sebagai sofa tempat duduk, juga boleh simpan barang, sebab ada ruang storan. Ada pelbagai saiz panjang dari 80cm hingga 2meter boleh sesuaikan dengan ruang rumah masing2.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Error: Permissions error
Type: OAuthException

Join us on Facebook

5 bulan yang lalu

Semoga tercapai impian untuk memiliki rumah kediaman sendiri satu hari nanti. Aamiin πŸ™

😲 Rahsia gaji RM2500 mampu beli 6 rumah: shope.ee/405QcHKDbd

... See MoreSee Less

Semoga tercapai impian untuk memiliki rumah kediaman sendiri satu hari nanti. Aamiin πŸ™

😲 Rahsia gaji RM2500 mampu beli 6 rumah: https://shope.ee/405QcHKDbd
6 bulan yang lalu

Tahniah kepada Azean Niniko pemenang #KontesDRISep22 . Terima kasih kepada semua yang sudi join. Sila PM admin untuk claim hadiah anda 😍

... See MoreSee Less

Tahniah kepada Azean Niniko pemenang [#KontesDRISep22](https://www.facebook.com/hashtag/kontesdrisep22?__eep__=6&__gid__=206988197593039&__cft__[0]=AZVYGfn3ql0GqoM_MlGPUfGumHRa9OKZ-7S3XeDGeC3s8c8ALC7sx0iBQ54W99aA9AdEpTmOrb9r3mIBrpgn1VOQayPxWeZShcGVF30-OiQGIL2viOmymbI5Vdl9Kg410C6cA4dPk-P9l-COKrf2ZP5X08lURIk8dk6WKwIRlYtypdBk8YicH5OGIl-bEku5uuY&__tn__=*NK-R) . Terima kasih kepada semua yang sudi join. Sila PM admin untuk claim hadiah anda 😍

Komen di Facebook

Tahniah!

tahniah sis

congrats

cantik rumah, tahniah sis

tahniah

Tahniah sis Azean Niniko

waΠ½ Ρ‚aΠ½nιaΠ½ pυan 🌹

Maksu . Azean Niniko tahniah sgt2

Tahniah Azean Niniko

Tahniah yan...

Wow... tahniah Azean Niniko ..good job done πŸ‘

Tahniah

View more comments

6 bulan yang lalu

Kalau dapat buat rumah ala kabin macam ni sebijik kat kampung mesti best kan. Layan minum kopi di beranda nikmati permandangan alam. Peerrggghhhh... impian sangat.

Yang nak buat rumah cabin, boleh contact: shope.ee/A9g0kohqwV

... See MoreSee Less

Kalau dapat buat rumah ala kabin macam ni sebijik kat kampung mesti best kan. Layan minum kopi di beranda nikmati permandangan alam. Peerrggghhhh... impian sangat.

Yang nak buat rumah cabin, boleh contact: https://shope.ee/A9g0kohqwVImage attachmentImage attachment+5Image attachment

Komen di Facebook

Nas Yakub

Amy Saria buat cm ni, tumpang kat tanah Salbiah Jisin sbb tanah kita dh buat kebun πŸ˜‚

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Error: Permissions error
Type: OAuthException

Join us on Facebook

6 bulan yang lalu
Oh Rumah Idaman

Wall Mounted Iron Holder 😍

Senang guna ni untuk letak iron. Gantung jer kat dinding. Bawah dia ada cangkuk. Boleh juga gantung ironing board. Jimat ruang penyimpanan. Ada dua pilihan warna hitam atau putih.

Kat sini murah: shope.ee/7Uf1vbtbwh

πŸ‘‰ Telegram Sembang Deko: t.me/OhRumahIdaman

... See MoreSee Less

Wall Mounted Iron Holder 😍

Senang guna ni untuk letak iron. Gantung jer kat dinding. Bawah dia ada cangkuk. Boleh juga gantung ironing board. Jimat ruang penyimpanan. Ada dua pilihan warna hitam atau putih.

Kat sini murah: https://shope.ee/7Uf1vbtbwh

πŸ‘‰ Telegram Sembang Deko: https://t.me/OhRumahIdamanImage attachmentImage attachment+4Image attachment
9 bulan yang lalu
Kaki Shoppeeng

Water Filter Vacuum 😍

Senang nak cuci karpet, tilam, bantai busuk dan segala plush toys anak lepas ni. Water filter vacuum ni sedut habis kotoran.

πŸ›’ shope.ee/9p0h6vY0pc

... See MoreSee Less

Komen di Facebook

Nyna Zulkifli

10 bulan yang lalu
Oh Rumah Idaman

Kenapa REZEKI Kita Sering Sempit?

Tanpa kita sedar, rezeki sempit boleh berpunca dari dalam rumah kita sendiri. Ibu-ibu dan ayah-ayah kena ambil tahu 5 tabiat ini. Peringatan untuk diri sendiri juga yang selalu terlupa dan leka. Pastikan rumah sentiasa bersih dengan: shope.ee/2fWfxVuM6c

Sumber: keluarga.my

πŸ‘‰ Telegram Sembang Deko: t.me/OhRumahIdaman

... See MoreSee Less

Kenapa REZEKI Kita Sering Sempit?

Tanpa kita sedar, rezeki sempit boleh berpunca dari dalam rumah kita sendiri. Ibu-ibu dan ayah-ayah kena ambil tahu 5 tabiat ini. Peringatan untuk diri sendiri juga yang selalu terlupa dan leka. Pastikan rumah sentiasa bersih dengan: https://shope.ee/2fWfxVuM6c

Sumber: keluarga.my

πŸ‘‰ Telegram Sembang Deko: https://t.me/OhRumahIdamanImage attachmentImage attachment+2Image attachment

Komen di Facebook

Khairul Areff

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Error: Permissions error
Type: OAuthException

Join us on Facebook

6 bulan yang lalu
Oh Rumah Idaman

DIY Pipe Garment Rack😍

Yang rajin DIY tu, boleh buat garment rack guna paip PVC macam ni. Ala industrial sikit. Lawa gak.

Boleh DIY Garment Rack dengan:

PVC Pipe: shope.ee/6UmTtYCINI

PVC Flange: shope.ee/AsQLyQ3k3

PVC Fittings: shope.ee/99nF4aCFTV

πŸ‘‰ Telegram Sembang Deko: t.me/OhRumahIdaman

... See MoreSee Less

DIY Pipe Garment Rack😍

Yang rajin DIY tu, boleh buat garment rack guna paip PVC macam ni. Ala industrial sikit. Lawa gak.

Boleh DIY Garment Rack dengan:
PVC Pipe: https://shope.ee/6UmTtYCINI
PVC Flange: https://shope.ee/AsQLyQ3k3
PVC Fittings: https://shope.ee/99nF4aCFTV

πŸ‘‰ Telegram Sembang Deko: https://t.me/OhRumahIdamanImage attachmentImage attachment+Image attachment

Komen di Facebook

Haziera Mohtar

Bunga April

Syukriah Ismail

Biarkan Saja

Buat gni dik Acu Sarah KJ CantikπŸ‘ Mamii Hamka Husna lawo kan..

Che Cha mcm ni je senang

Azrul Murni buat camni

Nur Azlyeza Rahman

View more comments

6 bulan yang lalu
Oh Rumah Idaman

Boleh DIY Garment Rack dengan:

PVC Pipe: shope.ee/6UmTtYCINI

PVC Flange: shope.ee/AsQLyQ3k3

PVC Fittings: shope.ee/99nF4aCFTV

πŸ‘‰ Telegram Sembang Deko: t.me/SembangDeko

... See MoreSee Less

Boleh DIY Garment Rack dengan:
PVC Pipe: https://shope.ee/6UmTtYCINI
PVC Flange: https://shope.ee/AsQLyQ3k3
PVC Fittings: https://shope.ee/99nF4aCFTV

πŸ‘‰ Telegram Sembang Deko: https://t.me/SembangDeko

Komen di Facebook

Kayu tu beli kt mne?

6 bulan yang lalu
Oh Rumah Idaman

Wall Mounted Iron Holder 😍

Senang guna ni untuk letak iron. Gantung jer kat dinding. Bawah dia ada cangkuk. Boleh juga gantung ironing board. Jimat ruang penyimpanan. Ada dua pilihan warna hitam atau putih.

Kat sini murah: shope.ee/7Uf1vbtbwh

πŸ‘‰ Telegram Sembang Deko: t.me/OhRumahIdaman

... See MoreSee Less

Wall Mounted Iron Holder 😍

Senang guna ni untuk letak iron. Gantung jer kat dinding. Bawah dia ada cangkuk. Boleh juga gantung ironing board. Jimat ruang penyimpanan. Ada dua pilihan warna hitam atau putih.

Kat sini murah: https://shope.ee/7Uf1vbtbwh

πŸ‘‰ Telegram Sembang Deko: https://t.me/OhRumahIdamanImage attachmentImage attachment+4Image attachment
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Error: Permissions error
Type: OAuthException

Join us on Facebook

5 bulan yang lalu

Powerbank wireless yang wajib korang beli..

Kecik ja senang nak bawa & letak dalam beg tau.. just lekat powerbank ni belakang phone & ia nya akn charge phone korang..

Memang dah lama cari powerbank jenis mcm ni , sangat mudah nak charge phone dekat office ke atau pun outing..berbaloi sangat ,x menyesal pun beli 😍

shope.ee/6f6A1qcGkp

... See MoreSee Less

Powerbank wireless yang wajib korang beli..
Kecik ja senang nak bawa & letak dalam beg tau.. just lekat powerbank ni belakang phone & ia nya akn charge phone korang.. 

Memang dah lama cari powerbank jenis mcm ni , sangat mudah nak charge phone dekat office ke atau pun outing..berbaloi sangat ,x menyesal pun beli 😍

https://shope.ee/6f6A1qcGkpImage attachmentImage attachment+1Image attachment
5 bulan yang lalu

Sunglasses yg boleh protect mata daripada sinaran UV, sambil2 jaga kesihatan korang juga boleh bergaya dengan sunglasses ni πŸ‘‡

shope.ee/20K1Lf6yjh ... See MoreSee Less

Sunglasses yg boleh protect mata daripada sinaran UV, sambil2 jaga kesihatan korang juga boleh bergaya dengan sunglasses ni πŸ‘‡
https://shope.ee/20K1Lf6yjhImage attachmentImage attachment+4Image attachment
5 bulan yang lalu

Toilet floor mat yg senang absorb air lepas kita keluar tandas/bilik mandi.. sangat berbaloi

Testimony sini πŸ‘‡

shope.ee/q85XXKXez

... See MoreSee Less

Toilet floor mat yg senang absorb air lepas kita keluar tandas/bilik mandi.. sangat berbaloi
Testimony sini πŸ‘‡
https://shope.ee/q85XXKXezImage attachmentImage attachment+2Image attachment
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Error: Permissions error
Type: OAuthException

Join us on Facebook

6 bulan yang lalu
Jelajah Maya

Lokasi-lokasi menarik untuk hiking di seluruh Malaysia. Para hikers semua, lokasi mana yang korang masih belum takluki?

Kelengkapan hiking sini MURAH: shope.ee/7A2OdpUuiP

... See MoreSee Less

Lokasi-lokasi menarik untuk hiking di seluruh Malaysia. Para hikers semua, lokasi mana yang korang masih belum takluki?

Kelengkapan hiking sini MURAH: https://shope.ee/7A2OdpUuiPImage attachmentImage attachment+Image attachment

Komen di Facebook

Laila Azmila Nur Al-Zaman

on tak on

lama tak buat aktiviti ni

banyaknya tempat hiking

tak larat oii

Broga Hill cantik

penat la mendaki

Yatie Zulkarnain

View more comments

6 bulan yang lalu
Jelajah Maya

Bukit Gambang Waterpark Buat Comeback 😍

Setelah lama hentikan operasi, kini Bukit Gambang kembali dengan penampilan lebih ceria. Banyak tarikan untuk seisi keluarga. Tiket dari RM18 untuk kanak2 dan RM28 dewasa.

πŸ‘‰ Tiket Waterpark MURAH: shope.ee/6zinFKCN1d

πŸ‘‰ Wajib bawa kalau ke waterpark: shope.ee/4fL6lskZYe ... See MoreSee Less

Bukit Gambang Waterpark Buat Comeback 😍

Setelah lama hentikan operasi, kini Bukit Gambang kembali dengan penampilan lebih ceria. Banyak tarikan untuk seisi keluarga. Tiket dari RM18 untuk kanak2 dan RM28 dewasa.

πŸ‘‰ Tiket Waterpark MURAH: https://shope.ee/6zinFKCN1d
πŸ‘‰ Wajib bawa kalau ke waterpark: https://shope.ee/4fL6lskZYeImage attachmentImage attachment+7Image attachment

Komen di Facebook

Kt mana

lama tutup

bukit gambang!

tak semua dah buka kan

macam menarik

oh dah buka balik yer

jom main ar!

Mairah Meel

Yatie Zulkarnain

Bestnya

Ada map location kah

View more comments

5 bulan yang lalu
Jelajah Maya

Stok Kek Premium Menikam Kalbu 😍

Yang mengidam nak merasa kek2 Pandan Gula Melaka, Turkish Indulgence, Rainbow Mille, Chocolate Indulgence, Raspberry Pistachio, Crunchy Biscoff dan banyak lagi, bolehlah ke kedai cake ni. Memang kecur air liur. Yang nak ambil stok untuk letak kat cafe masing2 juga dialu-alukan. Yang nak jadikan kek sambutan spesel boleh jer, lepas tu letak custom topper: shope.ee/7eyixJR4zo

The Layers

Lokasi: No. 181-1 Taman Orkid, Jalan Meru, Klang

Operasi: Isnin - Sabtu 10am - 7pm

Hubungi: 010-2427099 ... See MoreSee Less

Stok Kek Premium Menikam Kalbu 😍

Yang mengidam nak merasa kek2 Pandan Gula Melaka, Turkish Indulgence, Rainbow Mille, Chocolate Indulgence, Raspberry Pistachio, Crunchy Biscoff dan banyak lagi, bolehlah ke kedai cake ni. Memang kecur air liur. Yang nak ambil stok untuk letak kat cafe masing2 juga dialu-alukan. Yang nak jadikan kek sambutan spesel boleh jer, lepas tu letak custom topper: https://shope.ee/7eyixJR4zo

The Layers
Lokasi: No. 181-1 Taman Orkid, Jalan Meru, Klang
Operasi: Isnin - Sabtu 10am - 7pm
Hubungi: 010-2427099Image attachmentImage attachment+1Image attachment
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Error: Permissions error
Type: OAuthException

Join us on Facebook

6 bulan yang lalu

Photos from Cedy Chun's post

... See MoreSee Less

Image attachmentImage attachment+3Image attachment
7 bulan yang lalu

Hi Salam sejahtera. Tumpang tanya, ni ulat apa? Setakat ni mereka makan daun bayam merah aja.

... See MoreSee Less

Hi Salam sejahtera. Tumpang tanya, ni ulat apa? Setakat ni mereka makan daun bayam merah aja.

Komen di Facebook

bagworm. org melayu suka panggil kamitetep. sejenis ulat yg ambil sisa2 kayu/habuk utk buat cengkerang dia. masalah dia, dia ni nakhluk perosak, boleh makan baju, kain, dan lain2. bahan semulajadi macam pkok pun dia makan

ni gmbar bagworm yg da dewasa. dia akan jadi moth (rama2)

8 bulan yang lalu

Hai..Salam semua.Nak minta pendapat kawan2.Romaine lettuce saya dah boleh harvest ke size macam ni?Harini 35hari termasuk semai.Saya nampak ada batang tebal mula keluar.macam bolting ke,saya risau kalau di biar akan memanjang dan jadi pahit kan?Pertama kali cuba tanam romaine.Minta pendapat kawan2 terima kasih 🫰🏼

... See MoreSee Less

Hai..Salam semua.Nak minta pendapat kawan2.Romaine lettuce saya dah boleh harvest ke size macam ni?Harini 35hari termasuk semai.Saya nampak ada batang tebal mula keluar.macam bolting ke,saya risau kalau di biar akan memanjang dan jadi pahit kan?Pertama kali cuba tanam romaine.Minta pendapat kawan2 terima kasih 🫰🏼Image attachmentImage attachment+1Image attachment

Komen di Facebook

2 pokok besar tu sudah boleh..yg lagi 2 blh tunggu lagi beberapa hari. Romaine biasa Salam 30 - 45hari jer

waaah, ni baby romaine ke kak? cantiknya colour daun dia!


Jangan lupa FOLLOW semua Telegram Channel ini Juga!

SHARE artikel ini:

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search