Skema Warna Hitam Emas

SHARE artikel ini:

Menggabungkan warna dan warna bukan sesuatu yang baik pada semua orang. Tetapi anda tidak perlu menjadi pakar untuk mengetahui bahawa hitam dan emas adalah gabungan yang sangat elegan. Kombo mewah ini membolehkan anda mengubah ruang tamu atau rumah anda menjadi ruang yang mewah.

Pertama sekali, anda perlu memikirkan hitam sebagai warna utama dan emas hanya menjadi naungan aksen. Terlalu banyak emas akan membuat ruang kelihatan buruk dan kurang gaya. Akibatnya, terdapat banyak pilihan untuk diterokai. Anda boleh, sebagai contoh, cat dinding hitam dan mempunyai langsir dengan aksen emas atau kertas dinding yang menampilkan ciri-ciri yang sama.

Dinding hitam juga merupakan latar belakang yang baik untuk perabot hitam dengan butir-butir emas atau untuk ciri-ciri aksen seperti sconce emas atau lampu butir-butir emas.

Lekapan lampu dengan aksen emas juga merupakan pilihan elegan. Sebagai contoh, lampu loket moden mungkin mempunyai luaran hitam dan pedalaman emas atau loket industri mungkin hanya mempunyai warna emas tanpa penambahan lain.

Mengapa gabungan warna ini begitu elegan dan cantik? Ini adalah kerana kedua-dua warna sangat berbeza sehingga kontras di antara mereka sangat kuat. Juga, kerana emas adalah warna yang sangat kuat yang harus digunakan dalam jumlah kecil menjadikan kombinasi itu sangat seimbang.


Jangan lupa FOLLOW semua Telegram Channel ini Juga!

SHARE artikel ini:

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search